Основни спонсори:

Richmart Be Global Richmart suits shop

Home » НОВИНИ » Събития » Народният представител Искрен Веселинов и общинският съветник Галин Григоров избраха Richmart Vintag

 

Народният представител Искрен Веселинов и общинският съветник Галин Григоров избраха Richmart Vintag

Народният представител Искрен Веселинов и общинският съветник Галин Григоров избраха българското

Народният представител Искрен Веселинов и общинският съветник Галин Григоров избраха българското като се явиха за пресконференция на ВМРО в сака с български шевици, които са производство на русенската фирма Richmart. 

Саката, които са дело на Райна Ганчева, която от 2006 година изработва народни носии в град Трявна, и Цветомир Петков - млад дизайнер от Национална Художествена Академия, са създадени във връзка с проекта Richmart Vintage. Проектът има за цел да подкрепи българското производство и да утвърди марката "Made In Bulgaria". Колекцията цели да запази българския фолклор като имплементира част от класическите български шевици в облеклото на модерния джентълмен - костюма или сакото. 

"RICHMART VINTAGE Ви дава възможност да изглеждате едновременно стилно и различно като изберете своето официално облекло с фолклорни елементи.
Уникалните модели са съчетание от български етно мотиви и съвременен дизайн и са едно чудесно попълнение за гардероба на всеки джентълмен.
Носете навсякъде със себе си магията на българската традиция!
Ние вярваме, че българският фолклор има своето място на световната модна сцена и пропагандираме идеята за разпространението му по цял свят!
Нека всички българи да подкрепим тази кауза!" казаха още организаторите.

Можете да разгледате и други модели на Richmart в https://www.facebook.com/media/set/?set=a.878723092221163.1073741862.821080047985468&type=3 или на адрес: http://richmartmenstyle.com/categories.php?CategoryID=27.

За поръчки: 
Адрес: град Русе 7000, ул. Потсдам 10
тел: 082/ 821 340

Очакваме Ви!Точки (202)

Вашият рейтинг (-)

yes yes yes yes yes 


Добави коментарBulgarian Dances