Основни спонсори:

Richmart Be Global Richmart suits shop

Home » НОВИНИ » Новини за конкурса » Men’s Fashion Cluster и НФА „Българе“ в прослава на България

 

Men’s Fashion Cluster и НФА „Българе“ в прослава на България

Men’s Fashion Cluster и НФА „Българе“ с една мисия в Кралство Нидерландия – чрез модата и танца да прославят България по света. Те правят, така че българските танци да се вихрят под ритъма на иглата, бродираща шевица. Те правят, така че шевицата да превземе световните модни сцени и да бъде посланик на България по света. Изключително родолюбива мисия за обединяване на потенциала на българския фолклор и родната индустрия.

Защото Men’s Fashion Cluster се прекланя пред традициите. Защото именно те градят тяхното верую в утрешния ден. За тях бизнесът е не само национално отговорен на думи, но и на дела. Чрез марката „Ричмарт Винтидж“ те създават новата формула на модата, като я издигат на висотата на световната.

Българе в Холандия

Като проводник на добрите идеи за България Men’s Fashion Cluster, заедно със спектакъла „Това е България“ на НФА Българе, представят красотатата и богатството на българския фолклор в най- престижните зали на Кралство Нидерландия, а там публиката е възхитена и очарована. В паузите на представленията, танцьорите от формация „Ричмарт“ демонстрират за първи път в Европа революционната „Фолкнетика“. 

Облечени в модерни костюми с шевици, момчетата танцуват в неравноделен ритъм на фона на съвременна музика с послание за здравословен начин на живот. Защото статистиката е повече от страшна- над 500 000 европейци годишно умират от обездвижване. И точно затова „Фолкнетика“-та е българската рецепта за здраве.

Деан Манев

Идеята е не само да се популяризират народните танци, но и българските фолклорни стъпки да намерят място в дискотеките и нощните заведения. А народният танц да представи колекции на модни дизайнери на световните сцени.

Една изключително родолюбива мисия за прославата на България по света, кауза, зад която застанаха много хора от бизнеса, изкуството и културата в Кралство Нидерландия. Кауза, която ни прави по-горди отвсякога от това, че сме българи.

Деан МаневДобавено на: 10 November 2015|12:03:23

Добавил: Redaktor
Категория: НОВИНИ, Новини за конкурса
Етикети: men's fashion cluster, richmart, richmart vintage, българе, холандия, сака, костюми, мода, фолклор
Коментари (0)


Точки (174)

Вашият рейтинг (-)

yes yes yes yes yes 


Добави коментарBulgarian Dances